HOME DESPRE NOI INSCRIERE FOTO VIDEO CONTACT    

vineri | 18.06.2010 | 18:59

Freestyle-Football


Freestyle-Football este un sport relativ nou si inca in ascensiune in Romania, dar foarte popular in strainatate. In principiu, consta in a face jonglerii cu mingea de fotbal, cu diverse parti ale corpului, in moduri cat mai variate.

Toata lumea stie reclamele celebre cu super-jongleriile lui Ronaldinho. Ei bine, freestyle-ul de astazi la nivelul sau mondial cel mai inalt, face ca acele trick-uri ale lui Ronnie sa fie o banalitate, pe care orice incepator in freestyle-football ar trebui sa le invete in doar cateva zile.

Aspectul dual  de sport-spectacol al freestyle-ului este reliefat pe de-o parte de competitiile la nivel mondial din ce in ce mai multe si cu premii din ce in ce mai mari, si pe de alta parte, de posibilitatea de a pune in scena un show adevarat de freestyle/o demonstratie artistica in cadrul oricarui eveniment din orice domeniu, pur si simplu pentru entertainment-ul publicului.

Iata un clip al lui Alexandru Stan "AL", cel mai bun freestyler din Romania pentru a vedea exact despre ce este vorba: http://www.youtube.com/watch?v=W7Y3_ePpEFk


Multe alte informatii despre freestyle puteti gasi pe blogul http://www.freestylewithal.blogspot.com/ iar daca vreti sa invatati freestyle football, v-ar putea fi de folos aceste tutoriale de freestyle pe care le puteti gasi aici -> http://www.youtube.com/invatafreestyle

Oricine poate practica acest sport!

Ai nevoie doar de: o minge, o pereche de tenesi, talent si perseverenta.
0 comentarii


captcha
 


Sport in Parc   Facebook    Youtube
Proiect sustinut de
Copyright Sport in Parc 2010. Toate drepturile rezervate