HOME DESPRE NOI INSCRIERE FOTO VIDEO CONTACT    

marti | 06.07.2010 | 15:31

Review turneu 3 - 2010 - Parcul Herastrau


Am intrat in “Luna lui Cuptor”, iulie pentru cei care nu au auzit de astfel de expresii populare ci doar de “hai cinci”, “fata album”, “spatiul meu” (LOL), si am “pus-o” de o noua editie a deja obisnuitului de acum “Sport in Parc”. Ne-am gandit ca am fost prin Tineretului si Carol asa ca trebuie sa descindem si in cel mai mare parc al capitalei, fita fitelor, Herastrau.

Ziua de sambata nu a fost cea mai reusita, cateva echipe uitand sa se prezinte. Cel mai incantat a fost Vlad Ghizdareanu A.K.A. “Vopsitu’”, pentru cine nu stie unul dintre arbitrii Diviziei A la baschet, care si-a terminat treaba repede si a plecat acasa inainte de termenul prevazut in contract pentru a vedea cum si-o “fura” Argentina barbosului “bicolor”, Diego Armando Maradona, de la “Panzerele” germane cu un neverosimil 0-4.

Le sfatuim pe “pumele” sud-americane sa lase Mondialele si sa vina la “Sport in Parc” unde n-au cum sa piarda decat cu maximum 0-2 la fotbal si pe langa asta ii trag repede si un fotbal-tenis cu baietii langa fantana arteziana. Ar mai fi si posibilitatea sa isi arate talentele baschetbalistice insa ne indoim ca Messi i-ar face fata lui Sergiu de la Choco Locco sub panou sau ca Higuain ar rezista la “topoarele” lui Vlad Ardeleanu A.K.A. “Verde”, care si-a luat aroganta maxima de la prietena unui component a echipei Choco Locco dupa finala pierduta de echipa sa la masculin +18 ani: “Vezi Verde ce se intampla daca jucati in doi?” (ROLF)

Incepusem cu ziua de sambata insa deja am povestit si de duminica, unde asa cum va puteti da seama lesne, atmosfera a fost mult mai... fierbinte. Nu, nu s-a organizat concursul feminin de tricouri ude pe care il asteptam de multe editii ci doar partide tari, Denise de la Numai Bolnave aratandu-ne ca tackling-urile dure pe terenul de fotbal sunt mai spectaculoase la feminin decat la masculin.

De asemenea duminica au avut loc si numeroase concursuri cu premii oferite de sponsorii “Champion” si “Umbro” pentru public. Fie de libere pe spate, fie de nimerit transversala portii de fotbal de la distanta, fie de aruncari pe spate de la jumatatea terenului de baschet, acesta din urma facandu-ne sa credem ca ramanem in parc pana la apusul sorelui. Am scapat pana la urma gratie unui tanar care ne-a marturisit ca n-are nicio treaba cu baschetul si a aruncat rareori la cos de-a lungul vietii sale. Acum, pana in weekend-ul 14-15 august e pauza insa amatorii de baschet sunt invitati sa intre pe www.3la3.ro si sa se inscrie la a treia editie a turneului “Sportarena Streetball”, care are loc in perioada 23-25 iulie pe terenurile din “Politehnica”. Pana atunci va uram concediu placut si speram ca bronzul pe care il veti capata la mare sau la munte sa nu fie cu model ca al participantilor de la “Sport in Parc” care isi pot pacali cu usurinta prietenii spunandu-le ca au fost la cosit sau pe tractor, desi la cat costa benzina dupa marirea T.V.A.-ului nu stim daca mai e rentabil sa te folosesti de aceste utilaje clasice ale tehnologiei secolului XXI.
1 comentariu


12.06.2017   20:58
Приобретая мебель для гостиных комнат, нужно не забывать о том, что она должна гармонировать с общим стилем помещения и соответствовать всем требованиям членов семьи. Если кто-то любит смотреть телевизор сидя, выбирают удобные кресла с подголовниками, для любителей полежать во время просмотра телепередач на диване должны быть удобные подлокотники и подушки. Купить мебель в гостиную в Москве, удовлетворяющую все самые требовательные запросы, не составит труда, если подойти к этому вопросу грамотно. Прежде всего, нужно определиться, какая мебель вам нужна и где она будет размещаться. Выбирая угловой диван, нужно не забывать, что он может быть право- и левосторонним. Хорошо перед покупкой прикоснуться к обивке, посидеть на понравившемся кресле, или даже полежать на диване, чтобы понять, насколько они удобны. Если покупка происходит в интернет-магазине, выбранную модель почти всегда можно увидеть в обычных мебельных салонах, многие интернет-магазины имеют выставочные залы для удобства покупателей. Правильно выбранная мебель для гостинной будет каждый день приносить радость, способствовать расслаблению и приятному отдыху после трудного дня. Официальный сайт: http://pronews24.ru/


captcha
 


Sport in Parc   Facebook    Youtube
Proiect sustinut de
Copyright Sport in Parc 2010. Toate drepturile rezervate