HOME DESPRE NOI INSCRIERE FOTO VIDEO CONTACT    

vineri | 25.05.2012 | 14:58

„Sport in parc” revine!


Competitia care oferit posibilitatea catorva mii de oameni sa faca sport intr-un spirit competitiv dar plin de fair-play, totul in mijlocul naturii, in parcurile bucurestene, revine cu o noua editie!

Sport in parc programeaza in zilele de 2-3 iunie, in parcul Carol, o noua repriza de miscare in aer liber in care va puteti intrece la trei dintre cele mai populare sporturi practicate in Romania: fotbal, baschet si tenis de picior.

Daca vreti sa evitati o autostrada ticsita de masini catre mare, sau daca nu vreti sa va mai faceti nervi pe Valea Prahovei catre munte, daca v-ati plictisit sa va plimbati prin mall-urile aglomerate sau sa vedeti ce status au mai pus prietenii vostri pe Facebook, atunci haideti in parc!

Va asteptam sa va demonstrati calitatile de sportivi, sa faceti miscare, sa ascultati muzica buna, sa va incurajati prietenii care evolueaza in competitii, sa va simtiti bine intr-o atmosfera plina de relaxare.

Pe langa competitia in sine am pregatit o serie de concursuri pentru spectatori, demonstratii de indemanare cu mingea de fotbal sau cea de baschet si multe alte surprize. 

Spiritul de echipa este numitorul comun al „triatlonului”la care va invitam sa participati, cele trei sporturi mentionate, fotbal, baschet si tenis de picior, urmand a se juca doi la doi. Echipa care castiga doua dintre cele trei sporturi se califica mai departe. Dintr-o echipa pot face parte pana la patru jucatori, schimbarile putand fi efectuate nelimitat, oricand mingea nu este in joc.

In speranta ca vom face sport in parc impreuna, in zilele de 2 si 3 iunie si ca vom reusi sa petrecem un weekend "altfel" prin intermediul baschetului, al fotbalului sau al tenisului cu piciorul, va asteptam sa va inscrieti incepand cu data de vineri 25 mai, ora 16.00, pe site-ul oficial al evenimentului http://www.sportinparc.ro/inscriere.php, acolo unde veti gasi si regulamentul complet al competitiei.

Va asteptam!
0 comentarii


captcha
 


Sport in Parc   Facebook    Youtube
Proiect sustinut de
Copyright Sport in Parc 2010. Toate drepturile rezervate